joi, 30 august 2007

Hai Căline de ne arată ce procent aveai odată

Ioana Avădani a aflat din surse care evită cu bună ştiinţă Jurnalul Naţional că publicarea sondajelor de opinie ar putea fi interzisă pe parcursul campaniilor electorale.

Propunerea vine de la animiştii Săgeţii cu Vârfu-n Dreapta Sus şi este menită să contracareze efectul Ereziilor Monotrandafirale asupra Ştampilimii sărace cu duhul.

Se pare că deja Jucătorul şi-a pierdut stiloul de mahăr cu care promulgă legile şi nu va comanda altul decât în momentul în care procentele Manechinului vor atinge nişte valori de bun simţ.

Propunerea este cu atât mai interesantă cu cât o serie de analize realizate de către statisticieni renumiţi pentru performanţele lor la loto au developat existenţa unui fenomen subtil şi de neînchipuit din perspectiva teoriei sociale clasice : Sondajele de Opinie realizate înaintea alegerilor tind să reflecte rezultatele acestora, ceea ce ar putea influenţa decizia poporului, afectând rezultatele alegerilor şi infirmând Sondajele de Opinie.

Fenomenul a fost denumit « Perpetuum mobile liberal de cea mai joasă speţă » şi va fi patentat în curând, spre veşnica lui folosire de către toate forţele.

Niciun comentariu: