marți, 4 septembrie 2007

Clubul elitist “Mânuieli Universitare de Inalta Anvergura” va cauta la Cotroceni un acronim de succes

Surse bine infiltrate într-una dintre creaţiile inefabile ale Jucătorului, anume Comisia Prezidenţială pentru Educaţie, ne informează că se lucrează discret de sigur la un adevărat caz de capră şi sfadă. Cică într-o facultate din Bucureşti unde criteriile de avansare au fost înlocuite cu criteriile personale ale unei Doamne din apropierea Şefului, nişte trepăduşi care nu au mai mult de 15 lucrări publicate şi-au împărţit 25 % dintre cursurile aferente primilor doi ani de studii, lăsând pe dinafară ratangii cu câte o sută şi ceva de lucrări scrise. Acestora din urmă li s-a conferit onoarea de deveni preparatorii tinerelor speranţe semidocte având în normă doar ore de laborator. Nu se ştie dacă treaba a devenit groasă şi chiar enervantă pentru Marinar când acesta a aflat că una dintre tinerele speranţe preda două cursuri fără să aibe doctoratul sau atunci când a aflat că nepricopsiţilor care nu au încăput în acest club elitist li s-au repartizat nişte cursuri fictive.
Cert este ca membrii Clubului elitist mai sus amintit vor fi invitati la Cotroceni pentru a discuta personal cu seful statului cateva strategii de dezvoltare multilaterala in beneficiul invatamantului superior romanesc si pentru ca acesta sa le infiga personal in piept binemeritatele insigne cu acronimul clubului lor, insigne pe care nu le vor mai da jos de acolo toata viata.
Update: surse si mai bine informate sustin ca procentul real de cursuri impartite intre membri clubului semidoctilor bolnavi dupa acelasi tip de voluptate intelectuala este de 50%.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Te-ai retras in munti, Domnule? Pacat.....:(